17:37 , субота , 26 мај 2018
Početna / ISTAKNUT / PORODICA KOJA JE ZASMIJALA SVIJET PROGOVORILA O SLAVNOM INTERVJUU /VIDEO/

PORODICA KOJA JE ZASMIJALA SVIJET PROGOVORILA O SLAVNOM INTERVJUU /VIDEO/

Puna četiri dana nakon što je internet „poludeo“ za snimkom Roberta Kelija, stručnjaka za političku situaciju u Severnoj i Južnoj Koreji, kom su intervju prekinula rođena deca, on i njegova supruga konačno su progovorili o urnebesnom događaju.

159639446358c8598ce6844516158048_v4_big

Keli i njegova žena Kim Džung-A, koja je onako nespretno izvukla decu iz sobe, kaže da je njen suprug ipak sam kriv za ono što se desilo.

„Uglavnom zaključava vrata sobe, kada ima javljanja uživo“, kaže Kim kroz smeh. „Ćerka je bila onako razigrana, jer je tog dana organizovana školska žurka“.

Inače, u sobu svog tate prva je nepozvana ušla četvorogodišnja Marion, kojoj je tog dana bio rođendan i potpuno zasenila svaku diskusiju o južnokorejskoj politici.

Nedugo potom, na točkovima svoje hodalice dokotrljao se osmomesečni Džejms, a sve to vreme Kim Džung-A mirno je u drugoj sobi gledala intervju svog muža na televiziji. Zbog kašnjenja signala, nije na vreme shvatila šta se dešava.

Utrčala je u kadar i izvukla decu, koja nisu bila zadovoljna razvojem događaja i glasno protestovala pred milionskim auditorijumom, dok se njihov otac iskreno požalio sagovorniku u studiju BBC mreže: „Ovo je moj život, čoveče“.

Kako kaže, i njemu je snimak bio smešan, ali je izbegavao da gleda reakcije na društvenim mrežama, pa su neko vreme on i supruga isključili telefone.

 

IZVOR-B92

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *