2:53 , понедељак , 19 март 2018
Početna / REGION / POTOP U NOVOM SADU, UPOZOREN I BEOGRAD

POTOP U NOVOM SADU, UPOZOREN I BEOGRAD

Oko podneva je Novi Sad zahvatilo jako nevreme, praćeno grmljavinom, ledom i provalom oblaka. Kako prenosi portal 021, delovi grada su bukvalno pod vodom.

преузимање

Prema izveštajima reportera 021.rs, kao i samih građana, desetine ulica u Novom Sadu su poplavljene i otežan je saobraćaj u svim delovima grada, kao i u prigradskim naseljima.

Led koji je padao je zavisno od dela grada bio veličine klikera, ali je negde bio intenzivniji pa su ulice bukvalno pobelele.

Za sada nema informacija o obustavljanju saobraćaja, ali vozila GSP-a kasne na svim linijama, a građani svedoče da kola u pojedinim ulicama na Detelinari, Satelitu, Centu, Novom naselju, Podbari, Klisi prolaze ulicama koje imaju i do pola metra vode.

Na snimcima i fotografijama se vidi da su pod vodom i neke od najvećih ulica u gradu kao što su Bulevar Evrope i Bulevar oslobođenja.

Od dežurnih službi 021.rs za sada nije dobio informaciju da je bilo posebnih intervencija, ali se očekuje da kada prestane kiša bude poziva za ispumpavanje vode iz podruma i prizemlja kuća.

Na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda stoji da se i u Beogradu u narednim časovima očekuju pljuskovi, grmljavina, a moguć je i grad.

IZVOR-B92

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *