16:44 , понедељак , 24 јун 2019
Početna / VIJESTI / HRONIKA / PRIJEĆENO SMRĆU GRADONAČELNIKU DOBOJA I NAČELNIKU OPŠTINE SOKOLAC

PRIJEĆENO SMRĆU GRADONAČELNIKU DOBOJA I NAČELNIKU OPŠTINE SOKOLAC

Gradonačelniku Doboja Obrenu Petroviću i njegovoj porodici, posredstvom zvanične mejl adrese u gradskoj upravi, upućena je prijetnja smrću.


„Neka znaš, od danas niko ti ne garantuje život tebi i tvojoj porodici“, navodi se u prijetećoj poruci koja je stigla na zvanični mejl juče u 13.10.

U ovoj poruci osoba potpisana kao „Petarp001“ naziva Petrovića, koji je nedavno isključen iz SDS-a, Vukom Brankovićem, tvrdeći da je „izdao Srpsku i otišao najvećem neprijatelju Srpske Republike“.

Ista prijetnja i od istog potpisnika juče u 13.14 upućena je i načelniku opštine Sokolac Milovanu Bjelici i njegovoj porodici.

Gradski odbor SDS-a u Doboju nedavno je usvojio zaključke kojim ne prihvata odluku o isključenju Obrena Petrovića iz stranke, te zatražio smjenu predsjednika SDS-a Vukote Govedarice i održavanje stranačkih vanrednih izbora.

I Bjelica, koji je i član Glavnog odbora SDS-a, prethodnih dana nekoliko puta je izjavio da ova stranka treba da razgovara sa svim strankama o saradnji, uključujući i SNSD.

Bjelica je takođe nedavno izjavio da kompletno rukovodstvo SDS-a, na čelu sa predsjednikom Vukotom Govedaricom, treba da podnese ostavku zbog loših rezultata na oktobarskim opštim izborima.

Izvor: Agencije

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *