6:46 , понедељак , 25 март 2019
Početna / ISTAKNUT / RIO FERDINAND:ORUŽANA PLjAČKA NAD SRBIJOM

RIO FERDINAND:ORUŽANA PLjAČKA NAD SRBIJOM

Jedan od defanzivnih igrača uopšte nije gledao u loptu. Mitrović je bio među dvojicom igrača, kako je to uopšte mogao da bude faul u napadu – zapitao se se nekada čuveni fudbaler Mančester Junajteda Rio Ferdinand.

Čuveni štoper koji je igrao u tandemu sa Nemanjom Vidićem opisao je nedosuđen penal nad Aleksandrom Mitrovićem na utakmici Srbije i Švajcarske kao „pljačku“, prenosi „Dejli mejl“

– Jedan od defanzivnih igrača uopšte nije gledao u loptu. Mitrović je bio među dvojicom igrača, kako je to uopšte mogao da bude faul u napadu? Ovo je bilo kao pljačka na ulici, nevjerovatno – rekao je Ferdinand tokom analize utakmice Srbije i Švajcarske na Bi-Bi-Siju (BBC).

Fudbaler Vest Hema Pablo Sabaleta se složio sa Ferdinandom, rekavši da ne može da vjeruje da faul nije dosuđen.

– Mislim da je ovo bila veoma čista situacija za sudiju, pošto jedan od igrača uopšte nije gledao loptu. Samo je držao Mitrovića – rekao je Sabaleta.

Ferdinand je istakao da je sudija trebalo da provjeri spornu situaciju koja se desila u 66. minutu utakmice na VAR-u (Video asisted referee).

– Mislim da je trebalo da dođe do VAR. Ne znam šta su ljudi koji donose odluke (na VAR-u) radili, ali moraju dobro sebe da pogledaju, jer su dva igrača rvačkim potezom oborila Mitrovića – rekao je Ferdinand, prenosi „Dejli mejl“.

Utakmica Srbije i Švajcarske završila se porazom srpske reprezentacije, nakon gola Šaćiriija u 90. minutu utakmice.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *