11:52 , уторак , 19 фебруар 2019
Početna / REGION / ŠEŠELJ PODNOSI OSTAVKU: RADIKALE PREPUŠTA MLAĐIM SNAGAMA!

ŠEŠELJ PODNOSI OSTAVKU: RADIKALE PREPUŠTA MLAĐIM SNAGAMA!

Radikal razmatra mogućnost da posle 26 godina šefovanja lidersku poziciju, zbog lošeg izbornog rezultata, prepusti nekom od omladinaca, pa čak i sinu Aleksandru

vojislav-seselj-srs-radikali-lider-predsednik-ostavka-odlazak-mladi-nasl-1491424690-1150621

– U stranci se šuška da Voja, kome su teško pali rezultati izbora, zbog čega se nije oglašavao danima, što njemu uopšte nije svojstveno, u opticaju navodno ima i tu opciju da mesto predsednika SRS prepusti nekom od mlađih, a nije isključeno i da to bude njegov sin Aleksandar. Time bi se on kao principijelno povukao zbog loših rezultata, kojima su svi nezadovoljni u stranci, ali bi sve, kako se to kaže, ostalo u kući i praktično bi i dalje imao uvid u sve i indirektno kontrolisao i vodio SRS – priča izvor Kurira i dodaje da je „Voja besan na saradnike“.

– Ne misli on da je najveći problem u njemu, već u lošoj organizaciji u stranci – Nemanja Šarović, Vjerica Radeta.. nisu navodno bili dovoljno na terenu, kampanja na društvenim mrežama mogla je biti jača i slično – kaže naš sagovornik i navodi da će sve biti jasno danas, kada će se Šešelj, posle četiri dana tihovanja, konačno obratiti javnosti na konferenciji za medije.

U porodici Šešelj nisu negirali mogućnost da Aleksandar nasledi oca.

– Iznenađenja su uvek moguća – bio je tajanstven Vojislav Šešelj odgovarajući na pitanje Kurira koliko je realno da posle gotovo tri decenije šefovanje strankom prepusti sinu.

Niko ni od funkcionera SRS nije želeo da komentariše moguće promene na čelu SRS.

IZVOR-KURIR

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *