14:52 , четвртак , 22 август 2019
Početna / BIH / SLOBODAN PAVLOVIĆ ODUSTAO OD TRKE ZA PREDSJEDNIKA

SLOBODAN PAVLOVIĆ ODUSTAO OD TRKE ZA PREDSJEDNIKA

Nezavisni kandidat za predsjednika Republike Srpske Slobodan Pavlović objavio je danas da odustaje od izborne trke i daje podršku predsjedničkom kandidatu koalicije SNSD-DNS-SP Željki Cvijanović.

Na vanrednoj konferenciji za novinare u sjedištu svoje kompanije „Slobomir“ u Bijeljini Pavlović je rekao da povlači predsjedničku kandidaturu i pozvao birače da podrže Cvijanovićevu za predsjednika Republike Srpske i Milorada Dodika za srpskog člana Predsjedništva BiH jer najbolje mogu da vode Srpsku.

„Veoma je značajno za Republiku Srpsku da je Dodik i njegova politika predstavlja i štiti na nivou BiH“, poručio je Pavlović i pozvao sve koji su ga do sada podržavali da svoje povjerenje na izborima daju Cvijanovićevoj i Dodiku.

On je rekao da su oni, vodeći ovu zemlju, već toliko toga dobrog i uspješnog uradili za srpski narod i Republiku Srpsku da tako treba i da nastave.

Jednoglasnu podršku ovakvoj odluci i podršku za kandidate Cvijanovićevu i Dodika dali su i rukovodstvo, kandidati i članstvo stranke Savez za novu politiku, koja je do sada podržavala Pavlovića…..USKORO OPŠRINIJE

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *