14:39 , петак , 20 јул 2018
Početna / BIH / SLOBODAN PAVLOVIĆ UKINUO OVLAŠĆENJA ADVOKATU TOMIĆU

SLOBODAN PAVLOVIĆ UKINUO OVLAŠĆENJA ADVOKATU TOMIĆU

U redakciju RTV Slobomir iz Bijeljine večeras je stiglo saopštenje gosp.Slobodana Pavlovića većinskog akcionara Pavlović International Bank.Saopštenje prenosimo u cjelini.

Slobodan

Povodom nedavnih izjava u pojedinim medijima mog pravnog zastupnika Duška Tomića, želim da obavijestim javnost da sam opozvao punomoć za zastupanje g. Tomiću u predmetu koji se vodi pred Tužilaštvom BiH povodom kredita g. Milorada Dodika u Pavlović banci i time ukinuo sva ovlašćenja za dalje zastupanje.

Želim takođe da se ogradim od pojedinih izjava koje je u medijima iznosio gospodin Duško Tomić, a u neposrednoj su vezi sa Predsjednikom Republike gospodinom Miloradom Dodikom i drugim pomenutim licima, i jasno saopštim da ne dijelim njegovo mišljenje.

Uvažavajući ličnost Predsjednika Republike Srpske i funkciju koju obavlja, naglašavam da je Duško Tomić samoinicijativno i bez ikakve prethodne konsultacije sa mnom iznosio netačne pretpostavke i zaključke, pri čemu su mediji naglašavali da se radi o mom pravnom zastupniku, zbog čega se mogao stvoriti pogrešan utisak da je on govorio u moje i ime i uz moju saglasnost.-stoji u saopštenju koje je gosp.Slobodan Pavlović poslao RTV Slobomir.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *