21:48 , уторак , 16 октобар 2018
Početna / BIH / „SOKOL OPEN“ ODRŽAN PO SEDMI PUT

„SOKOL OPEN“ ODRŽAN PO SEDMI PUT

Proteklog vikenda održan je međunarodni tekvando turnir u organizaciji tekvando kluba Sokol iz Bijeljine. Popularni „Sokol open“ tradicionalno se održava u Bijeljini, a ovogodišnji turnir je sedmi po redu.

sokol-open

Takmičarkse borbe na sedmom Sokol openu odigrale su se na tri borilišta u Gradskoj dvorani u Bijeljini. Turnir je organizovan za pet kategorija, mlađe pionire, pionire, kadete, juniore i seniore, a učešće na njemu uzelo je oko 370 takmičara, članova 35 klubova iz četiri zemlje iz regiona.

Kao i prethodnih godina, organizacija turnira je bila na visokom nivou, a tome u prilog govore i svjedočenja učesnika, koji već godinama unazad posjećuju Sokol Open, koji je jedan od najmasovnijih i najkvalitetnijih tekvando takmičenja u regionu.

Najuspješnija ekipa turnira, kada se u obzir uzme rezultat u svim kategorijama, je tekvando klub Derventa iz Dervente, dok je u seniorskoj selekciji kao prvoplasirani završio TK Zrenjanin. Organizator turnira TKD Sokol je imao svoje predstavnike u svim kategorijama, ali shodno ranijoj odluci oni nisu učestvovali u generalnom plasmanu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *