7:52 , уторак , 19 фебруар 2019
Početna / VIJESTI / ŠTA NAČIN NA KOJI NOSITE TORBU GOVORI O VAMA?

ŠTA NAČIN NA KOJI NOSITE TORBU GOVORI O VAMA?

Baš kao što izbor vaše torbe otkriva vaš stil, tako i način na koji je nosite govori puno o vašem karakteru. Stručnjaci za govor tela često baš prema tom kriterijumu mogu uspešno da procene vaš karakter. Otkrijte šta način na koji nosite torbu otkriva o vama.

20905644_483463875354354_6069105186603794432_n

Vi ste praktični i treba vam potvrda drugih da ste osoba od poverenja. Ne trošite vreme na nebitne stvari, volite da izraziti svoje mišljenje i jako pazite na sebe. Ako torbu dodatno potiskujete uz telo to odaje da imate manjak samopouzdanja.

Torba slobodno pada preko ramena

Spontani ste i bezbrižni, a ljudi vas doživljavaju kao samouverenu osobu. Vaš stil je funkcionalan i slobodan, brendovi i marke nisu vam na prvom mestu.

Preko ruke

Stalo vam je do statusa i često ističete marku torbi, ali i odeće koju nosite. Obično se ovako nose poveće torbe, što je znak i da volite da budete primećeni, a to vam pruža osećaj superiornosti.

Ispred tela u rukama

Ako torbu držite sa obe ruke ispred sebe, onda pokazujete da ste stidljivi i da imate potrebu da se zaštitite. Moguće je i da ste povučeni i asocijalni.

 

Izvor: B92

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *