4:23 , уторак , 20 август 2019
Početna / BIJELJINA / SUTRA U BIJELJINI SAVJETODAVNI DANI

SUTRA U BIJELJINI SAVJETODAVNI DANI

Međunarodni savjetodavni dani nosilaca osiguranja u oblasti penzijskog i invalidskog osiguranja u BiH i Srbiji biće održani sutra u Bijeljini, najavljeno je iz Fonda PIO Republike Srpske.

Učesnici ove jednodnevne manifestacije su Fond PIO Srpske, Federalni zavod PIO/MIO i Republički Fond PIO Srbije, a pozivaju osiguranike i korisnike prava na penziju, zaposlene ili one koji su bili zaposleni u BiH ili Srbiji, koji imaju potrebu za rješavanjem zahtjeva za ostvarivanje prava na penziju ili drugih pitanja iz osiguranja, da u neposrednom razgovoru sa savjetodavcima omoguće brže i efikasnije postupanje nadležnih organa.

„Posebno se pozivaju osiguranici i korisnici prava sa područja filijale Fonda PIO Bijeljina, Tuzlanskog kantona, područja Loznice i Šapca, kao rubnih područja, da prisustvuju Međunarodnim savjetodavnim danima“, navodi se u saopštenju.

Savjetodavni dani biće održani od 9.00 do 17.00 časova u prostorijama Fonda PIO Republike Srpske u Bijeljini.

Osiguranici i korisnici prava pozvani su putem organizacionih jedinica fondova ili zavoda, uz mogućnost prijave i zakazivanja termina razgovora na telefonski broj 00387 /055 490 973/, i molbu da donesu svoja dokumenta o osiguranju i ličnu kartu ili pasoš.

 

Izvor: Agencije

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *