6:04 , петак , 17 август 2018
Početna / BIH / TAKMIČENJE U ŠUTIRANJU POVODOM DRUGOG ROĐENDANA KLUBA „FENIX BASKET“

TAKMIČENJE U ŠUTIRANJU POVODOM DRUGOG ROĐENDANA KLUBA „FENIX BASKET“

U nedjelju je u sportskoj dvorani osnovne škole „Vuk Karadžić“ održan turnir u šutiranju za članove košarkaškog kluba „Fenix Basket“ Bijeljina. Ujedno je proslavljena druga godina od osnivanja kluba.sutiranje 1

 

 

 

 

Oko 450 djevojčica i dječaka uzelo je učešće na turniru, a dječica su podjeljena u osam uzrasnih kategorija. Za najbolje učesnike obezbjeđene su medalje.

sutiranje 2

„Proslavom drugog rođendana našeg kluba možemo reći da smo veoma zadovoljni našim počecima. Broj od 450 djevojčica i dječaka nam daje za pravo da budemo veoma zadovoljni, a ujedno nas motiviše da još bolje radimo. Prethodne dvije godine odigrali smo preko 200 utakmica sa svim uzrasnim kategorijama. Pioniri, kadeti i juniori igraju ligu Republike Srpske, a za naše mlađe kategrije kupljen je kombi koji dosta pomaže kod prevoza na utakmice. Naši dalji planovi su kontinuirano okupljanje djece da se bave sportom, a glavni cilj je da do kraja 2016. godine okupino 600 djevojčica i dječaka. Postavili smo veliki cilj ispred sebe, a znamo da bez ciljeva nema ni rezultata“ rekao je Branimir Đokić, trener i predsjednik košarkaškog kluba „Fenix Basket“.

 

Izvor: Bijeljina Danas

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *