6:16 , недеља , 24 фебруар 2019
Početna / BIH / TUŽILAC, OPET, TRAŽI PRITVOR

TUŽILAC, OPET, TRAŽI PRITVOR

Slučaj ubistva u krugu bijeljinske škole gde je osumnjičeni M. I. (17) iz pištolja upucao prijatelja Stanka Gligorevića (16)prikaz (1)

Zamenik glavnog tužioca Okružnog tužilaštva u Bijeljini, Milorad Debeljević, napisaće žalbu na odluku sudije za prethodni postupak bijeljinskog suda, koji je u nedelju, praktično odbio predlog za određivanje pritvora za M. I. (17) osumnjičenog da je ubio iz pištolja Stanka Gligorevića (16), u krugu Osnovne škole „Knez Ivo od Semberije“, potvrđeno je “ Novostima “ u Okružnom tužilaštvu u Bijeljini.

Motiv ubistva, po rečima tužioca Debeljevića, „još nije poznat“ i o tome kao i drugim detaljima vezanim za ubistvo vodi se svestrana i profesionalna istraga.

Porodica Gligorević, koja u ovom kraju slovi za čestitu, poštenu i vrednu, smogla je snage da, u subotu, u kuću žalosti primi roditelje dečaka osumnjičenog za ubistvo njihovog mezimca. Otac M. I. Vlado I., jedan je od rukovodilaca Carine BiH, koja se sada zove Uprava za indirektno oporezivanje BiH. I ova porodica slovi za veoma uglednu i finu. Njihov sin je od nedelje na slobodi, sa koje će se braniti, kao optuženi za ubistvo mladića koji je u ponedeljak sahranjen na gradskom groblju Pučile. Posle opela u crkvi Svetog Đorđa, najstarijem pravoslavnom hramu u gradu, na večni počinak omiljenog dečaka ispratilo je gotovo pola grada.


PRITVOR ZBOG SVEDOKA?

Kako „Novosti“ saznaju, tužilac je zatražio pritvor, kako osumnjičeni ne bi uticao na dvojicu svedoka!? Nezvanično, reč je o dečacima koji su ubicu videli kada je pobegao sa mesta zločina…

Izvor: Novosti.rs

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *