12:40 , петак , 20 јул 2018
Početna / BIH / VLADIKA HRIZOSTOM NA BOŽIĆ U SABORNOM HRAMU

VLADIKA HRIZOSTOM NA BOŽIĆ U SABORNOM HRAMU

Njegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Hrizostom služiće na Božić Svetu arhijerejsku liturgiju u Sabornom hramu Rođenja Presvete Bogorodice u Bijeljini.

Liturgija će početi u 5.00 časova, najavljeno je iz Eparhije zvorničko-tuzlanske. Vladika Hrizostom pročitaće Božićnu poslanicu sutra u 9.00 časova u Eparhijskom dvoru.

sabornihram-Bijeljina

Na Badnji dan, 6. januara u 9.30 časova, episkop zvorničko-tuzlanski služiće Svetu arhijerejsku liturgiju u Hramu Vaskrsenja Hristovog u Patkovači.

Vladika Hrizostom će na Badnji dan u 17.00 časova služiti povečerje sa petohljebnicom u Hramu Svetog velikomučenika Georgija u Bijeljini, nakon čega će litija proći ulicama grada do gradskog trga gdje će u 18.00 časova biti osveštan i naložen badnjak.

Nakon tradicionalnog nalaganja badnjaka, u 18.45 časova biće organizovan prijem za djecu uz tradicionalno pijukanje u porti Manastira Svetog Vasilija Ostroškog.

Vladika Hrizostom služiće Svetu arhijerejsku liturgiju 8. januara u 9.30 časova u Hramu Uspenja Presvete Bogorodice u Tuzli.

On će 10. januara u 9.30 časova služiti Svetu arhijerejsku liturgiju u hramu Svetog Vasilija Ostroškog u Rudanci /kod Doboja/, a 13. januara u ponoć služiće Blagodarenje u Manastiru Svetog Vasilija Ostroškog u Bijeljini.

Episkop zvorničko-tuzlanski će 14. januara u 9.30 časova služiti Svetu arhijerejsku liturgiju u Hramu Vaznesenja Gospodnjeg u Gornjem Crnjelovu.

Izvor: Bijeljnadanas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *