9:51 , четвртак , 18 јул 2019
Početna / REGION / VODITELJKI SPASILI RUKU

VODITELJKI SPASILI RUKU

TV voditeljka Dea Đurđević operisana, ruka joj je prišivena i njen partner i kolega se zahvalio lekarima i policiji.

Voditeljka Dea Đurđević, teško povređena u  saobraćajnoj nesreći, operisana je na Vojno-medicinskoj akademiji i trenutno se oporavlja.

Televizija Pink, na kojoj Dea vodi Jutarnji program, objavila je da je višečasovna operacija uspešno obavljena, i da su uz Deu najmiliji – majka Nena i partner, novinar Mladen Mijatović.

„Hvala lekarskom timu, medicinskom osoblju, Hitnoj pomoći i policiji na profesionalno obavljenom poslu. Još jednom su pokazali da Srbija ima vrhunske stručnjake na koje bi svi trebalo da budemo ponosi. Zahvaljujem se svima koji su zvali i slali poruke podrške, kako iz zemlje, tako i iz inostranstva,“ rekao je Mijatović.

Novosti“ prenose da su lekari uspeli voditeljki da spasu ruku, koja je amputirana od siline udara u nesreći u kojoj je povređeno još dvoje ljudi.

Profesor Marko Bumbaširević, naš najpriznatiji mikrohirurg, potvrdio je tom listu da je operacija prošla kako su se nadali.

„Uspeli smo da povežemo kost, tkiva, krvne sudove, cirkulacija je normalizovana i ruka spasena. Operacija jeste bila veoma komplikovana ali je završena u rekordnom roku,“ rekao je on tom listu.

 

IZVOR-MONDO.BA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *