5:52 , понедељак , 18 јун 2018
Početna / REGION / VUČIĆ: NEMAM STRAH, ČUVAĆE ME STOTINE POLICAJACA

VUČIĆ: NEMAM STRAH, ČUVAĆE ME STOTINE POLICAJACA

Premijer Srbije Aleksandar Vučić kaže da putuje u Sarajevo bez straha i da ne želi da veruje u priče o planiranom napadu koje prenose pojedini mediji. Očekuje dobre razgovore sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel danas u Berlinu.

Tan2017-3-14_132835951_0

U izjavi novinarima, Aleksandar Vučić je rekao da ne želi da veruje da je tako nešto moguće, i da putuje opterećen drugom vrstom problema, koje treba da rešava u ime Srbije, a ne opterećen sobom.

Naime, podaci službi bezbednosti dveju zemalja pokazuju da više udruženja ratnih veterana u Bosni i Hercegovini planira da tokom sutrašnje posete premijera Srbije Aleksandra Vučića Sarajevu izazove nerede.

On je rekao i da iz Berlina putuje pravo u Sarajevo.

„Znam da će me čuvati stotine ljudi iz njihove policije. Nemam nikakav strah ni bojazan. Da me puste da šetam slobodno kroz narod, siguran sam da mi niko iz običnog naroda ne bi ništa dobacio“, naglasio je Vučić.

Ponovio je da se oseća apsolutno bezbedno i da ga ne zanimaju priče o napadu.

„Interesuje me samo šta možemo da uradimo za našu zemlju. Ne podnosim političare koji misle samo na sebe, a ne na zemlju“, rekao je Vučić.

Vučić će u četvrtak u Sarajevu učestvovati na sastanku premijera zemalja zapadnog Balkana, kojem će prisustvovati i evropski komesar Johanes Han.

 

IZVOR-MONDO.BA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *