19:51 , subota , 18 novembar 2017
Početna / REGION / ZVORNIK: ŽENA IZVRŠILA ČEDOMORSTVO

ZVORNIK: ŽENA IZVRŠILA ČEDOMORSTVO

Ženska osoba čiji su inicijali S.V. /31/ iz Zvornika privedena je u službene prostorije Policijske stanice Zvornik zbog sumnje da je počinila čedomorstvo, rekao je danas portparol Centra javne bezbjednosti Zvornik Miljan Bobar.Ova osoba se jutros oko 8.30 časova prijavila u Dom zdravlja Zvornik radi pregleda, nakon čega je utvrđeno da se u toku noći porodila.

i2bktkqturbxy9inte2yjnlntfiymi2mwjmmdrkntniztu2yzu3ownmmc5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

Telo beba koju je S. V. iz Zvornika odmah nakon poroda bacila u Drinu, pronađeno je jutros. Nakon prijave nekoliko ribara koji su primetili telo desetak metara od obale Drine, kod gradske plaže u Zvorniku, na lice mesta izasli su vatrogasci i policija. Vatrogasci su na obalu izvukli telo koje je bilo na dubini od jednog metra.

Kako je izjavio zamenik komandira Vatrogasne jedinice, Sasa Ilić, telo bebe ženskog pola sa posteljicom nađeno je stotinjak metara uzvodno od starog mosta i predato je policiji na obdukciju.Portparol CJB Zvornik, Miljan Bobar  rekao je da je u dogovoru sa nadležnim tužiocem majka bebe S.V. osumnjičena za čedomorstvo, juče nakon saslušanja puštena kući, ali rad na dokumentovanju ovog krivičnog dela se nastavlja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *