14:52 , четвртак , 22 август 2019
Početna / REGION / POROŠENKO BOLJI POLITIČAR OD VUČIĆA

POROŠENKO BOLJI POLITIČAR OD VUČIĆA

Posle lepih reči o dobroj saradnji Srbije i Ukrajine, i prognozi da bi Srbija mogla da pristupi EU 2025. godine, predsednik Aleksandar Vučić je objasnio da su svi „danas mogli da vide zašto je „Petro bolji i uspešniji političar od njega“.

– On je sa velikim optimizmom najavio 2025. godinu za pristup EU, kojoj se obojica nadamo, ali ja to građanima ne mogu da obećam. Ne mogu, jer to ne zavisi samo od nas. Mogu samo da obećam da ćemo da radimo sve što možemo“. Predsedniče, nisam tako šarmantan i dopadljiv kao vi, nemam taj osmeh i energiju, da to mogu „da prodam“, ali mogu da im obećam da moramo i da ćemo da radimo sve što je do nas. Međutim, ako Petro kaže da mi to možemo, ja sam sada malo optimističniji – rekao je Vučić.

Predsednik Ukrajine Petro Porošenko boravi danas u zvaničnoj poseti Srbiji, gde mu je domaćin srpski kolega Aleksandar Vučić.

Njih dvojica su se danas sastali u Palati Srbija, gde su razgovarali i nasamo, ali i sa delegacijama dve zemlje, nakon čega su se obratili i medijima.

IZVOR: BLIC

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *