15:50 , субота , 23 март 2019
Početna / BIJELJINA / PROSLAVLJEN ARANĐELOVDAN U PREDŠKOLSKOJ USTANOVI SA 500 DJECE

PROSLAVLJEN ARANĐELOVDAN U PREDŠKOLSKOJ USTANOVI SA 500 DJECE

Krsna slava Sveti arhangel Mihail svečano je danas proslavljena u Dječijem vrtiću „Čika Jova Zmaj“ u Bijeljini u kojem boravi 500 djece.


Direktor ove predškolske ustanove Slaviša Vujanović rekao je novinarima da je protekla godina bila veoma uspješna i da se rad vrtića odvija u pet objekata, tri u gradu i po jednom u prigradskim naseljima Dvorovi i Novo Naselje Janja.

Zaposleni u jedinom javnom vrtiću u Bijeljini rekli su novinarima da u radu imaju veliku podršku i pomoć lokalne zajednice, a pohvalili su se i izuzetno dobrom saradnjom sa drugim vrtićima u gradu.

Bogat kulturno-zabavni program koji su priredili mališani i njihovi vaspitači uljepšao je slavlje i oduševio sve prisutne.

Obred lomljenja slavskog kolača obavio je protojerej stavrofor Zoran Petrović, koji je rekao da obilježavanje Svetog arhangela Mihaila – Aranđelovdan u dječijem vrtiću pokazuje spremnost ove ustanove da se bori za prave vrijednosti.

„Slavu je posebno lijepo slaviti sa djecom“, rekao je protojerej Petrović i savjetovao vaspitače i roditelje da budu smireni i tako djeci daju dobar primjer uspješnog življenja.

IZVOR: SRPSKAINFO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *