16:43 , понедељак , 24 јун 2019
Početna / ISTAKNUT / REAL KRADE NEJMARA PSŽ-u

REAL KRADE NEJMARA PSŽ-u

Gdje ima dima, ima i vatre, počinje nova ljetnja sapunica, vežite se.

Madridski As je upravo plasirao „bombu“, PSŽ je odredio cijenu za Nejmara, a Real Madrid je očekivano prvi pokucao na vrata.

Parižani su izgleda svjesni da će teško zadržati Nejmara, pa još uvjek ostaje malo nejasno što je do ovog transfera uopšte i došlo.

No, da se vratimo u nekoliko meseci kasnije, odnosno danas, kada je stigla vest da je PSŽ spreman da proda Nejmara za 260 miliona evra.

U madridske medije je procurijelo da je jedan od emisara Real Madrida boravio prošle nedelje u Rio de Žaneiru i to nije bio prvi put da je posetio Nejmara u poslednje vreme.

Takođe, u cijeloj priči, iz senke dijeluje i legendarni Ronaldo, koji takođe ubeđuje Nejmara da pređe u njegov bivši klub.

Odavno je poznato da je Nejmar prava opsesija Florentina Pereza, koji po svaku cenu želi mega zvijezdu koja će biti dostojna zamena za Ronalda, kako na terenu, tako i u marketinškom smislu.

Perez želi da iskoristi činjenicu da se Nejmar pokajao zbog svoje odluke da ode u Pariz i da silno želi povratak u Španiju.

U Barseloni su za njega vrata zatvorena zauvijek, Real Madrid deluje kao jedina opcija, ne samo u Španiji već i čitavoj Evropi.

Pitanje je samo – da li će do transfera doći ovog ili narednog leta?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *