0:11 , недеља , 18 август 2019
Početna / VIJESTI / TRI KLJUČNA ZNAKA DA PORED SEBE IMATE PRAVOG PARTNERA

TRI KLJUČNA ZNAKA DA PORED SEBE IMATE PRAVOG PARTNERA

Ljubav nije ono što vidimo u romantičnim komedijama iz Holivuda. Naprotiv, prepuna je izazova, ali i nagrada. Ako niste sigurni kakva je vaša veza, proverite da li sa partnerom delite ove tri emocije:


Radost

Vidite ga, zenice vam se rašire, usne vam se razvuku u širok osmeh, a srce počne jače da kuca. Srećni ste što ga vidite? To je jedan od znakova da imate pravu ljubav.

Možete vi biti pozitivna osoba, ali istinsku radost teško je odglumiti, a duboko u srcu znate jeste li srećni s nekom osobom ili niste.

I naravno, ne mislimo na radost zbog dobijanja materijalnih poklona, već na onu koja je izazvana time što se nalazite pokraj čoveka kog volite.

Unutrašnji mir

Život je prepun uspona i padova, poslovnih drama, privatnih zavrzlama i drugih stresnih situacija. Imate li nekog ko vas usidruje, smiruje i opušta nakon izazovnog dana? On bi mogao da bude vaša prava ljubav.

Osoba koja vam pomaže da dostignete unutrašnji mir vrednija je od zlata. Ne zaboravite i vi da budete primer svojim ponašanjem.

Strast… van spavaće sobe

Strast u spavaćoj sobi je važna za kvalitetnu vezu, ali još bitnije je imati nekog kraj sebe ko će biti strastven i u drugim poljima života. Nekoga ko će strastveno uživati u svojim hobijima, podsticati vas da istražujete vlastite želje i podupirati vas u ostvarenju svojih snova.

IZVOR: B92

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *