17:34 , уторак , 26 март 2019
Početna / BIH / UKINUTE MJERE ZABRANE SLOBODANU PAVLOVIĆU

UKINUTE MJERE ZABRANE SLOBODANU PAVLOVIĆU

Nakon više od 20 mjeseci, gospodin Slobodan Pavlović konačno je slobodan čovjek, te bez ikakvih zabrana može da napusti BiH.

vlcsnap-2017-10-27-12h56m03s443

Apelacioni sud BiH donio je odluku o ukidanju zabrane napuštanja mjesta boravka. Zadovoljan zbog konačno ispunjene pravde, gospodin Pavlović je prokomentarisao odluku suda:

„Srećan sam što je ta odluka donešena, da mogu biti slobodan da idem u  druge države, te da mogu nastaviti svoj biznis kako bi u budućnosti išao uzlaznom putanjom. Ovdje sam mnogo radio i postigao, a možda sam i više vremena trebao posvetiti ovom prostoru. Vjerujem da će pravda da pobjedi, a ja ću i u buduće poštovati odluke suda i javljati se u Centar javne bezjbednost svakih 15 dana.“

U prethodnih 20 mjeseci, koliko su na snazi bile različite vrste zabrana, Slobodan Pavlović je prošao kroz težak životni period.

„Strašno sam bio iznenađen da su me toliko držali, da nemam pravo da izlazim iz svoje zemlje i posjećujem SAD, čiji sam takođe državljanin. Šta da kažem, vjerujem samo da će na kraju pravda pobjediti.“

Nakon odluke suda, gospodin Pavlović je razgovor zaključio nadom da je ovo samo jedna u nizu njegovih ličnih pobjeda koje ga očekuju u budućnosti.

Izvor: RTV SLOBOMIR

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *