• BIJELJINA, VIJESTI, SPORT
  • 07:29
  • 24 / 01 / 2020
PETROVIĆ O PRVOM POJAČANJU RADNIKA
  • 930
  • 0

PETROVIĆ O PRVOM POJAČANJU RADNIKA

 

Bijeljince će u nastavku sezone predvoditi Slavko Petrović koji je svjestan da mu neće biti nimalo lako, pa svoje izabranike nimalo ne štedi, čak naprotiv.

Juče je saradnju sa Radnikom dogovorio i mladi Kenan Šarić koji iza sebe ima sjajnu polusezonu u Zvijezdi Gradačac. "Mi smo manji klub koji mora da živi od prodaje fudbalera, pa ne znamo šta će se desiti što se tiče odlazaka. Što se tiče novih igrača, doveli smo Kenana Šarića, to je mlad igrač koji je veliki talenat i sigurno će nam pomoći. Uvjereni smo svi da od njega možemo napraviti kvalitetnog igrača jer je u godinama kada je već sazrio, a aktuelno je još mlad. Pokušaćemo dovest još jednog ili dva fdbalera, a sve zavisi i od odlazaka", kazao je Petrović. Najavio je međusobni duel dva tima, kako bi imao bolji uvid u igrački kadar, iako stanje u klubu i ekipi većinom dobro poznaje. Otrkio je i dalji plan priprema. "29. nas očekuje provjera protiv Zvijezde Gradačac. Krećemo prvog u Medulin, a vraćamo se 12. Tamo će se raditi na taktičkom planu, te odigravati prijateljske utakmice", dodao je Petrović. Radnik je prvi dio sezone okončao na šestom mjestu Premijer lige.   Izvor: Sportsp

 

Bijeljince će u nastavku sezone predvoditi Slavko Petrović koji je svjestan da mu neće biti nimalo lako, pa svoje izabranike nimalo ne štedi, čak naprotiv.

Juče je saradnju sa Radnikom dogovorio i mladi Kenan Šarić koji iza sebe ima sjajnu polusezonu u Zvijezdi Gradačac. "Mi smo manji klub koji mora da živi od prodaje fudbalera, pa ne znamo šta će se desiti što se tiče odlazaka. Što se tiče novih igrača, doveli smo Kenana Šarića, to je mlad igrač koji je veliki talenat i sigurno će nam pomoći. Uvjereni smo svi da od njega možemo napraviti kvalitetnog igrača jer je u godinama kada je već sazrio, a aktuelno je još mlad. Pokušaćemo dovest još jednog ili dva fdbalera, a sve zavisi i od odlazaka", kazao je Petrović. Najavio je međusobni duel dva tima, kako bi imao bolji uvid u igrački kadar, iako stanje u klubu i ekipi većinom dobro poznaje. Otrkio je i dalji plan priprema. "29. nas očekuje provjera protiv Zvijezde Gradačac. Krećemo prvog u Medulin, a vraćamo se 12. Tamo će se raditi na taktičkom planu, te odigravati prijateljske utakmice", dodao je Petrović. Radnik je prvi dio sezone okončao na šestom mjestu Premijer lige.  

Izvor: Sportsport.ba 

Komentari