• VIJESTI, ŽIVOT
  • 07:37
  • 18 / 02 / 2020
POČEO JE RETROGRADNI MERKUR
  • 851
  • 0

POČEO JE RETROGRADNI MERKUR

Stigao je i prvi retrogradni Merkur ove godine, a trajaće do 9. marta. Nije tajna da ova astrološka pojava nije prijatna, te da može donijeti niz poteškoća i neprijatnosti, ali ovog puta za tri znaka će biti srećan i berićetan!

 

Rak

Da li ste trošili vrijeme na nevažne stvari? Da li je vaš loš stav bio prepreka na putu prema sreći? Da li igrate na sigurno i ne preuzimate nikakav rizik? Vrijeme je da se rešite svih stvari koje vas sprečavaju da živite život punim plućima. Možda je vrijeme da počnete da vjerujete kako život ima mnogo više da vam ponudi od onoga što trenutno dobijate. Okruženi ste dobrim prilikama koje samo treba da ugrabite. Ne bacajte vrijeme i počnite da živite punim plućima!

 

Škorpija

 

Vrijeme je da oživite svoju kreativnost. Ako ste u posljednje vrijeme bili neinspirisani i radili stvari po navici, ovo je trenutak da probudite svoju maštu i romantičnu stranu. Šta vam ispunjava srce? Šta ste voljeli da radite kao mali? Šta uvijek uspije da vas oduševi? Sjetite se tih stvari, vratite im se i vidjećete kako će se u vama probuditi davno uspavana umjetnička kreativnost.

Ribe

Budući da je retrogradni Merkur u vašem znaku sljedeće tri nedjelje, to će biti veoma važan period za vas. Merkur će vam pomoći da ponovo otkrijete ko ste vi zapravo i da bolje upoznate i razumijete sebe. Ovo je pravo vrijeme da vratite svoje samopouzdanje, da otkrijete svoju snagu i sve ono što vas čini jedinstvenim. Zapamtite da niko nema ono što vi imate.

IZVOR-ŽenaBlic

 

 

Komentari