• VIJESTI, SPORT
  • 09:04
  • 05 / 09 / 2019
KK"PARTIZAN" NAJAVIO JOŠ JEDNO POJAČANJE
  • 590
  • 0

KK"PARTIZAN" NAJAVIO JOŠ JEDNO POJAČANJE

Čeka se novo ime za napad na Evrokup i ABA ligu.

KK Partizan NIS nastavlja sa pripremama za novu sezonu, večeras je na programu novi meč i to protiv Darušafake koja je u Beogradu i koja je sinoć u "Areni" poražena od KK Crvena zvezda mts.

Za Partizan nakon ovog meča slijede turniri u Poljskoj i Rumuniji.

Ostoja Mijailović je istakao povratak u stručni štab profesora Koprivice, a što se tiče same ekipe, slijedi još jedno pojačanje.

"Ekipom sam zadovoljan, nedostaje nam još jedno pojačanje i pametno ga biramo. Nećemo da žurimo, jer od ove sezone želimo mnogo više nego što smo dobili od prethodnih", rekao je Mijailović.

Partizan ima jedan glavni cilj ove sezone, a to je povratak u Evroligu gde mu je i mjesto.

"I kada stvari postavite na svoje mesto i kada uložite mnogo više od ostalih, prosto sport je takav da rezultati ne moraju da dođu. Ali, naša želja je da se Partizan sljedeće godine vrati u Evroligu i to je prioritet svih prioriteta", rekao je Ostoja.

Napomenuo je i zaradu od 400 hiljada evra od sezonskih ulaznica kojih je prodato  3000 za novu sezonu, što je fantastično.

"Prošle godine smo uzeli 350.000 evra od sezonskih karata, sada sam 100 odsto siguran da ćemo preći milion evra. Dakle, samo po ta dva osnova smo mogli da napravimo kvalitetniju ekipu, a dobili smo i značajnu podršku svih sponzora, jer želimo da vratimo Partizan u Evroligu. To je naša obaveza prema klubu i prema navijačima", rekao je Mijailović.

Najavljen je i napad na Evrokup, na osvajanje tog trofeja, ali i na osvajanje trofeja ABA lige.

"Za dva meseca smo uradili mnogo posla. Ljudi iz kluba su svaki dan radili da dođemo u ovu situaciju. Siguran sam da nismo ništa prepustili slučaju, da imamo dosta kvalitetnu ekipu i da sve što sam rekao nije preambiciozno, ni samo moja želja. Ovo što pričam je realnost", rekao je Mijailović.

Komentari