• VIJESTI, REGION
  • 07:22
  • 04 / 03 / 2020
BRED PIT STIŽE U BEOGRAD I BORAVIĆE U SRBIJI SAMO 24 SATA?
  • 640
  • 0

BRED PIT STIŽE U BEOGRAD I BORAVIĆE U SRBIJI SAMO 24 SATA?

Bred Pit, koji je nedavno konačno dobio Oskara i to za najbolju sporednu ulogu u filmu "Bilo jednom u Holivudu", u septembru bi trebalo da posjeti Beograd. Za to postoje velike šanse, a s glumčevim agentima pregovara jedan srpski biznismen, koji nudi 400.000 evra za samo 24 sata glumčevog boravka u Srbiji.

On želi da bivšeg supruga Anđeline Džoli dovede na svoju zabavu, ali i da organizuje sastanke o budućim projektima u filmskoj industriji. Pregovori traju već nekoliko nedjelja i do kraja mjeseca će se tačno znati da li je dogovor postignut i kog datuma on stiže u prestonicu. Ako sve bude onako kako je planirano, Bred će u Beogradu boraviti samo 24 sata. Doći će na dan proslave i biće smještan u hotelu u srcu prestonice, a obezbjeđenje će biti na najvišem nivou. Beograd će napustiti sutradan, piše Kurir.

Pitu će ovo biti druga posjeta Beogradu. On je boravio u Beogradu kad je bio nepoznati glumac. U to vrijeme imao je samo manju ulogu u seriji "Dalas". Došao je da posjeti reditelja Božidara Nikolića, s kojim je ranije u Budvi snimao film "Tamna strana sunca", u kome mu je majku glumila Milena Dravić. Tada ga je saradnik odveo na Marakanu na Zvezdinu utakmicu.

Inače, srpska prestonica je među omiljenim destinacijama svjetske glumačke elite. Tako je oduvijek bilo. Sedamdesetih godina Đina Lolobriđida je špartala u visokim štiklama Knez Mihailovom, Robert de Niro je igrao kolo u "Metropolu", Džek Nikolson je gotovo neprimjećen išao centrom grada, a Kirk Daglas se pred svima svađao sa ženom u "Klubu književnika", da bi je na kraju izbacio iz kafane.

Beograd je sedamdesetih i osamdesetih bio filmska meka. Najveće filmske zvijezde tog perioda Andžej Vajda, Marija Šel, Bernardo Bertoluči, Denis Hoper, Piter Fonda, Liv Ulman uživale su u Beogradu. Džoni Dep je nekoliko puta boravio u Beogradu. Pamela Anderson, kao i Džulija Roberts, ali i Pirs Brosnan takođe su posjetili Beograd. Prestonicu je posjetila i Ledi Gaga kad je njen tadašnji dečko Tejlor Kini snimao film u Srbiji.

Bred Pit je inače dobio Oskara za najbolju sporednu ulogu u filmu "Bilo jednom u Holivudu", a prije toga i nagrade Zlatni globus i SGA nagradu za isti film.

U filmu "Bilo jednom u Holivudu", Pit glumi rame uz rame sa Leonardom Dikapriom i Margo Robi, a radnja filma prati živote bivšeg glumca Rika Daltona i njegovog dvojnika Klifa Buta u vrijeme kada je svijet potresla vijest o šokantnom ubistvu Šeron Tejt koje su počinili slijedbenici Čarlsa Mensona.

IZVOR-GLASSRPSKE

Komentari