• REPUBLIKA SRPSKA, VIJESTI, BIJELJINA
  • 07:19
  • 10 / 03 / 2020
GRADSKI ODBOR SDS-a PODRŽAO  MIĆIĆEVU KANDIDATURU
  • 453
  • 0

GRADSKI ODBOR SDS-a PODRŽAO MIĆIĆEVU KANDIDATURU

Gradski odbor SDS Bijeljina jednoglasno je večeras podržao kandidaturu Miće Mićića za gradonačelnika, bez obzira na eventualne negativne odluke po ovaj odbor od SDS Republike Srpske.

 

– Ukoliko Predsjedništvo i Glavni odbor SDS Republike Srpske donesu odluke o eventualnom isključenju nekog od naših članova, Gradski odbor SDS Bijeljina će stati u zaštitu tih članova i tražiće vanrednu sjednicu Glavnog odbora i Skupštine SDS Republike Srpske – poručili su iz bijeljinskog odbora stranke.

U zaključcima se navodi da bijeljinski Gradski odbor SDS podržava Mićićevu kandidaturu za gradonačelnika i ističe da Mićić ima i podršku za pravljenje široke koalicije u Bijeljini, uključujući i SNSD.

– Gradski odbor SDS Bijeljina ostaje pri odlukama donesenim na prethodnoj sjednici, kao i na sastancima sa svim mjesnim odborima, da Mićić bude kandidat SDS za gradonačelnika Bijeljine na lokalnim izborima 2020. Godine – saopšteno je iz stranke.

Podrška Gradskog odbora SDS Bijeljina data je za nacrt sporazuma potpisanog sa SNSD, kao i potpisane sporazume za podršku kandidaturi Mićića za gradonačelnika, kao i one koji će uslijediti, pri čemu su navedne stranke Pokret za Bijeljinu i DNS.

U jednom od zaključaka se navodi da će SDS Bijeljina na lokalne izbore izaći sa svojom listom za odbornike.

 

IZVOR-AGENCIJE

 

Komentari