• VIJESTI, BIJELJINA
  • 12:39
  • 13 / 03 / 2020
MIĆIĆ POGREŠAN ČOVJEK, PUCA PO ŠAVOVIMA!
  • 2067
  • 0

MIĆIĆ POGREŠAN ČOVJEK, PUCA PO ŠAVOVIMA!

RTV Slobomir je prije 7 dana započela anketu na web portalu sa pitanjem koji političar zaslužuje podršku za narednog gradonačelnika Bijeljine.

Dugo je u prednosti bio predvodnik građanske opcije i autentičnog bunta simpatični Boban Lazić. Bilo je više nego zanimljivo vidjeti da čovjek koji nema bilo kakvo stranačko iskustvo ima prednost nad "ozbiljnim" političkim prvacima poput Miće Mićića ili Slaviše Markovića. Međutim, staro pravilo,da sve što je lijepo kratko traje, još jednom je dobilo potvrdu. Nedeljko Ćorić lider lokalnog SNSD-a je polako hvatao priključak za Lazićem, da bi u noći između četvrtka i petka razbuđena SNSD mašinerija preokrenula rezultat u korist predsjednika GO.

Malo nam je žao Lazića ali ujedno postavljamo pitanje, šta se dešava sa Mićom Mićićem? Izgleda da više ne može računati na SDS glasačku mašineriju. Od 192 registrovana glasa, prvi gradski neimar sa željom da postane vjekovni zadužbinar, dobio je tek 17 glasova.Možda je zauzet polaganjem temeljca novoj partiji radnog naziva SDS Semberija.

Svejedno, u ovom trenutku uživa podršku tek 8,9% biračkog tijela u Bijeljini. Cijenimo da čak može biti ponosan na svoj rezultat, poslije katastrofalne „laktaške” kombinatorike. Međutim, pokušavamo biti objektivni, racionalni i logični pa slijedi drugo pitanje

Da li se možda Milorad Dodik prevario kada je Ćoriću u Narodnoj skupštini sa govornice poručio: "Et' Ćoriću i ti da znaš, da će Mićo biti novi kandidat"?

Izgleda da Dodik jednostavno nema sreće sa Bijeljinom. Uvijek izabere pogrešnog čovjeka.

 

Izvor: RTV SLOBOMIR

Komentari