• REPUBLIKA SRPSKA, VIJESTI
  • 15:03
  • 19 / 03 / 2020
PRIJAVITI NESAVJESNE GRAĐANE: CIVILNA ZAŠTITA UPUTILA APEL ZA PRIDRŽAVANJE PROPISANIH MJERA
  • 484
  • 0

PRIJAVITI NESAVJESNE GRAĐANE: CIVILNA ZAŠTITA UPUTILA APEL ZA PRIDRŽAVANJE PROPISANIH MJERA

Republička uprava civilne zaštite pozvala je sve građane Republike Srpske da prijave nesavjesne sugrađane koji krše i ne poštuju naredbe Štaba za vanredne situacije u suzbijanju i borbi protiv širenja virusa korona.

– Apelujemo da građani Republike Srpske bez ustručavanja prijave nadležnim službama u opštini, gradu ili stanici policije – objavljeno je na internet stranici Republičke uprave civilne zaštite.

Nepoštivanje naredbi Štaba za vanredne situacije građani mogu prijaviti i besplatnim pozivom na broj Operativno-komunikacijskog centra Republičke uprave civilne zaštite Republike Srpske – 121.

– Molimo vas da ovaj broj koristite savjesno i bez ustručavanja jer time dajete doprinos pravovremenim informacijama koje su neophodne nadležnim i dežurnim službama u Republici Srpskoj za borbu protiv širenja virusa korona, kao i zaštiti svog i zdravlja sugrađana – navodi se u apelu.

Iz Republičke uprave civilne zaštite poručuju da je izuzetno važno da takve informacije što brže dođu do lica kojima su one potrebne.

 

IZVOR-GLASSRPSKE

Komentari