• VIJESTI, BIJELJINA, SPORT
  • 17:22
  • 28 / 03 / 2020
KRSTAJIĆ: OVO JE OSVETA GRADONAČELNIKA MIĆIĆA
  • 443
  • 0

KRSTAJIĆ: OVO JE OSVETA GRADONAČELNIKA MIĆIĆA

Fudbalski klub Radnik dobio je novo rukovodstvo. Umjesto Mladena Krstajića na Skupštini je za novog predsjednika izabran Predrag Perković.

Dosadašnji predsjednik Mladen Krstajić je dao izjavu za televiziju BN, u kojoj je rekao da je Skupština bila režirana i da je smjenu inicirao gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

Kao razlozi za smjenu navode se sumnjivi transferi te minus u budžetu kluba, što Krstajić demantuje.

– Ja sam smjenu očekivao. To nisu odlučili delegati i ne ljutim se na njih koji su me izabrali za predsjednika prije nekoliko godina. Ima tu ljudi koji zaista vole klub, ali su morali da glasaju jer je to gradonačelnik Mičić tražio od njih, a u ovoj situaciji sa mnom je pokazao da polako gubi konce vladavine u Bijeljini. Gleda samo sebe. Pedja Jović je njegov potrčko i egzekutor u ovoj priči. Čestitam Perkoviću na funkciji mislim da je to zaslužio, znam da mu je naređeno da bude. Smiješno je sve to. Čuo sam da me optužuju za neke transfere. To nema veze sa životom. Davao sam svoj novac, pomagao klubu, odveo u Evropu dva puta, osvojili smo Kup BiH i pet puta Kup RS, napravili tri sjajna transfera. Budžet je bio u minusu, vratili smo dugove 250 000 maraka, te napravili reprogram za porez, koji je bio zamrznut. Vlada Republike Srpske je zamrzla 1.5 miliona KM, da bude reprogram, to sam sve uradio na svoje ime . I tu sam neke stvari finansirao iz svog džepa, gdje nikada nisam ni razmišljao da li ću, po 5-10.000 evra. Nikad nisam ručao na račun klubu, nikad nisam uzeo dinar , a Mićo Mićić je našao da mi se sveti. Kad prođe korona virus, vidjećemo sve. Čovjek hoće u sve da se miješa, da se njega sve pita u gradu a znamo kako ga zovu. Žalosno je da jedan čovjek vedri i oblači po ovom gradu, da laže ljude po gradu kako nije informisan, kako ovo kako ono. Čovjek je potpuno zastranio. Vidite šta čovjek izjavljuje zadnjih petnaestak dana, pa ima više grešaka nego dijete u osnovnoj školi, u prvom razredu. Gospodin Mićić je izdao svoj SDS i otišao u Banjaluku samo da bi ostao u vlasti. Ne treba meni nikakva ni funkcija u klubu, ni ništa. Suština je da on hoće da se za sve pita, e pa ne može– rekao je Krstajić.

 

IZVOR-SRPSKA INFO

Komentari