• VIJESTI, BIJELJINA, SPORT
  • 10:57
  • 30 / 03 / 2020
MIĆO MIĆIĆ DA OSTANE KOD KUĆE
  • 7328
  • 2

MIĆO MIĆIĆ DA OSTANE KOD KUĆE

Nova Mićićeva vratolomija mogla bi definitivno da mu polomi vrat. Loša kombinatorika sa smjenom Mladena Krstajića pretenduje da postane posljednji ekser u kovčegu njegove političke karijere.

Idemo redom. Sport i politika su na žalost godinama unazad u ozbiljnoj simbiozi.Da Vas podsjetim, simbioza se definiše kao međusobno dejstvo dvije različite vrste organizama koje žive u bliskoj zajednici,uspostavljena zbog koristi barem jednog od njih. Poznavajući obojicu garantujem da nisu boravili u bilo kakvoj zajednici ali su bili bliski saradnici.Budući da je politika po prirodi stvari daleko pokvarenija djelatnost od sporta,kada je Mićić shvatio da mu Krstajić ne želi polagati račune,nastupio je uobičajen poredak u simbiozi gdje je veći organizam obično "domaćin"a manji je "parazit".Mićić je iskoristio poziciju domaćina i nakon višemjesečnog trvljenja i previranja,u trenutnom mentalnom lutanju, uklonio po sopstvenom mišljenju "parazita"Krstajića.

Našem gradonačelniku pamet uistinu nikada nije bila jača strana ali ovo je bio legendarno glup potez.Toliko glup da ga ni jedan poklonik ovdašnjeg sporta nije mogao prihvatiti kao zdravorazumsko rješenje.Niko,osim Skupštine koja je naravno pod kontrolom aktuelnog gradonačelnika,gdje po riječima samog Mladena Krstajića ima dobrih ljudi koji vole Radnik.Uopšte,zašto smijeniti čovjeka koji je FK Radnik etablirao na evropskoj fudbalskoj mapi,obogativši trofejnu salu peharom Kupa BiH?Pitanje je isključivo namjenjeno Mićiću.

Umjesto Mićića,odgovor su dali članovi novoformirane uprave,njih čak četvorica kojima ne pada na pamet da služe interesima istrošenog gradonačelnika.Ne računajući novog predsjednika Perkovića,Mićić u aktuelnom sazivu ima podršku tek 25% članova upravnog odbora.Gdje bi mu bio kraj kada bi zadobio povjerenje tolikog broja glasačkog tijela na predstojećim lokalnim izborima?S obzirom da ga u posljednje vrijeme karakteriše nevjerovatna količina suicidnih poteza,uvjereni da će do septembra iz zakržljale mentalne ljušture kreirati još po neku glupost,za očekivati je da će izgubiti povjerenje i ono malo "Mohikanaca"koje drži pod kontrolom.

U politici se naime loši potezi ne praštaju.Još ako pretendujete da iz pozicije političara uređujete sportske okvire,umjesto "domaćina" ubrzo postajete "parazit".Zato je naš savjet vremešnom gradonačelniku da se ostavi besmislenih kombinacija,lagano ode u penziju,da poštuje savjete struke i ostane kod kuće.

 

Izvor: RTV Slobomirv

 

Komentari

Ostavite komentar

Stranix

  • 13:14
  • 31 / 03 / 2020

Tjerajte tog buljavog kriminalca u istoriju. Covjek ne zna sastaviti 3 normalne recenice.Nije mi samo jasno ko je u Semberiji davao glasove tom krkanu ?Pozdrav za g.Krstajica ,bio korektan fudbaler i ostao korektan covjek.

ODGOVORI

Simo

  • 08:47
  • 31 / 03 / 2020

Bravo! Volio bih znati ko je autor teksta. Onako, iz znatiželje. ☺

ODGOVORI