• VIJESTI, BIJELJINA
  • 12:04
  • 10 / 09 / 2019
SAJAM POLJOPRIVREDE "INTERAGRO 2019" OD 20. DO 22. SEPTEMBRA
  • 639
  • 0

SAJAM POLJOPRIVREDE "INTERAGRO 2019" OD 20. DO 22. SEPTEMBRA

Sajam poljoprivrede u Bijeljini se svrstava u grupu najznačajnijih sajamskih manifestacija poljoprivrednog karaktera u Bosni i Hercegovini, a ovogodišnje sedamnaesto izdanje biće održano od 20. do 22. septembra.

Zahvaljujući višegodišnjoj tradiciji Interagro je stekao reputaciju mjesta na kojem se okupljaju uspešne kompanije, institucije, udruženja i pojedinci iz oblasti agrobiznisa.

Bogata i kvalitetna izložba poljoprivredne mehanizacije i alata, sjemenskog i sadnog materijala, hrane i pića, meda i ljekovitog bilja, sredstava za zaštitu i gajenje bilja, stočne hrane i mineralnih đubriva, kao i izložba stoke i kvalitetan program naučno-stručnih sadržaja čine okosnicu bijeljinskog sajma poljoprivrede.

Razvojni planovi sajma usmereni su u pravcu što kvalitetnijeg uređenja izložbenog prostora i njegovog proširenja, omasovljavanja broja izlagača i posetilaca, obogaćivanja pratećih sadržaja, te obezbeđenja prisustva nadležnih institucija, ministarstava, privrednih komora, bankarskih institucija, razvojnih agencija, udruženja i fondova koji pružaju podršku razvoju agrara, a sve sa ciljem da se posetioci upoznaju sa aktuelnim programima, oblicima finansiranja i drugim pogodnostima u oblasti agrara.

IZVOR: AGENCIJE

Komentari