• VIJESTI, REGION, ZABAVA
  • 05:48
  • 24 / 04 / 2020
MILOŠ BIKOVIĆ ODLIČNO ZARAĐUJE OD SAMO JEDNOG SNIMANJA!
  • 1273
  • 0

MILOŠ BIKOVIĆ ODLIČNO ZARAĐUJE OD SAMO JEDNOG SNIMANJA!

Miloš Biković je pored Srbije, ogroman uspijeh postigao i u Rusiji, a evo koliko on danas zarađuje.

Kako se navodi, Miloš je na listi prestigao miljenike ženske publike Aleksandra Petrova i Danilu Kozlovskog, čiji honorari su u prošloj godini pali, a nakon filma “Sluga” poznati Srbin nije samo ušao u istoriju ruske kinematografije već je postao i najplaćeniji glumac u Rusiji.

Kako prenosi ruski portal 5-TV.ru, jedan Bikovićev dan na setu koštao je producente filma “Sluga” 420.000 rubalja, što je oko 5.200 evra. Budući da je snimanje ove komedije trajalo 39 dana, računica kaže da je srpski glumac zaradio više od 200.000 evra, piše ovaj portal.

Milošu je dobru poziciju i na ruskom tržištu omogućio Nikita Mihalkov ulogom u “Sunčanici”, a visinu njegovog honorara obezbjedila mu je popularnost koju je stekao ulogama u hit seriji “Kuhinja”, kao i filmovima “Led” i “Izvan granica realnosti”.

S obzirom na to da je “Sluga” postigao nezapamćeni uspijeh u Rusiji, zaradivši 50 miliona evra, u februaru je odlučeno da se snimi nastavak ove komedije. Prva klapa bila je zakazana za ljeto, ali zbog trenutne situacije u svijetu postoji mogućnost da se ona odloži za drugi dio ove godine ili za 2021. Kako se navodi, producenti još drže u tajnosti da li će Biković igrati i u nastavku.

Do prošle godine na vrhu liste najpopularnijih glumaca u Rusiji bio je Aleksandar Petrov, a za njegov angažman reditelji su morali da izdvoje 250.000 rubalja, odnosno 3.100 evra, koliko košta jedan snimajući dan junaka filma “Led”.

Prije njega vodeći glumac ruske kinematografije bio je Danila Kozlovski, zvezda filma “Bezdušni” i “Viking”, čija zarada na godišnjem nivou iznosi 1.250.000 evra. On je i dalje jedan od deset najplaćenijih glumaca u Rusiji.
 

 

IZVOR-GLASSRPSKE

Komentari