• VIJESTI, SPORT
  • 05:26
  • 26 / 05 / 2020
ĐOKOVIĆ U BEOGRADU NAJAVIO SPEKTAKL: DOVODIMO TENISKE ZVIJEZDE
  • 582
  • 0

ĐOKOVIĆ U BEOGRADU NAJAVIO SPEKTAKL: DOVODIMO TENISKE ZVIJEZDE

Srpski teniser Novak Đoković najavio je dolazak teniskih zvijezda, a sredstva prikupljena tokom turnira biće proslijeđena humanitarnim organizacijama.

- Svi igrači koji dolaze imaće mogućnost da izaberu neke humanitarne organizacije - rekao je Đoković povodom predstojećeg turnira Adrija tur, prenose Novosti.

Prvi turnir će biti održan u Beogradu 13. i 14. juna. Potom se Adrija tur seli u Zadar - 20. i 21. juna. Naredni turnir biće održan u Crnoj Gori 27. i 28. juna. Posljednji turnir je u Banjaluci 3. i 4. jula.

Na kraju, cokela stvar će biti zaokružena 5. jula u Sarajevu, egzibicionim susretom koji će odigrati Novak Đoković i Damir Džumhur.

Na turniru će pored Novaka Đokovića učestvovati, Dominik Tim, Grigor Dimitrov, Zverev i Viktor Troicki...

- Srećan sam što ću imati priliku da igram pred publikom u Beogradu i što ću putovati po regionu na turnire. Bilo je malo vremena za organizaciju svega ovoga. Svi prihodi od TV prava i ugovora idu u humanitarne svrhe. Fondacija 'Novak Đoković' biće jedna od vodećih koja pokriva cijeli Adrija tur. Svjetske teniske zvijezde koje dolaze će imati mogućnost da izaberu neke humanitarne organizacije - rekao je Đoković.

Naglasio je da oni neće dobiti novac za učešće.

- Svi dolaze besplatno, jer u teniskom svoketu obično ne postoji garancija. Dolaze zbog sjajnih odnosa koji imamo i humanitarnog karaktera. Neki će igrati samo jedna vikend, neki više. Postoje određene razlike i sa svima ćemo pričati - rekao je Đoković.

 

IZVOR-NOVOSTI 

Komentari