• VIJESTI, REGION
  • 05:53
  • 26 / 05 / 2020
EXIT FESTIVAL BIĆE ODRŽAN U AVGUSTU
  • 568
  • 0

EXIT FESTIVAL BIĆE ODRŽAN U AVGUSTU

Exit festival neće biti održan u predviđenim datumima u julu u svom uobičajenom četvorodnevnom formatu od 55.000 posjetilaca dnevno na preko 40 bina i zona širom Petrovaradinske tvrđave.

-Međutim, drastično poboljšanje zdravstvene situacije u Srbiji i regionu Balkana, navelo je krizni štab i Vladu Srbije da nam preporuči da ne otkazujemo festival, već da ga u određenom obliku ipak organizujemo ovog avgusta. Za sada su jedine informacije koje imamo one iz medija, tako da će biti potrebno neko vrijeme prije nego što izađemo pred vas sa jasnim formatom i programom – navode organizatori u saopštenju.

Naglašavaju da vrijedno rade na svim mogućim opcijama, kako za festival u 2020, tako i u 2021. godini, te da spremaju sjajna iznenađenja.

– Svo vrijeme smo u kontaktu sa izvođačima koje smo objavili početkom godine, ali i sa mnogo više onih koje je tek trebalo da objavimo. Svi oni i dalje žele da dođu i nastupaju za vas – tvrde iz Exit festivala.

Navode da svi postojeći kupci ulaznica mogu da biraju da li žele da ih iskoriste za 2020. ili 2021. godinu, a da oni koji budu željeli refundaciju moći će da to urade u skladu sa uslovima koje država propiše za sve događaje odložene zbog pandemije.

-Na kraju dana, između širenja panike i optimizma, uvijek ćemo izabrati ovo drugo. Da nije tako, ne bi Exita ni bilo prije 20 godina. I zato smo presrećni što virus konačno nestaje iz naših života i što ponovo postoji velika mogućnost da budemo zajedno, u možda i najboljem ljetu do sada, kako bismo cijelom svijetu poslali poruku da je snaga života, jedinstva, ljubavi i slobode, koja nas sve spaja i ujedinjuje, evo već 20 godina, nezaustavljiva – poručuju organizatori festivala.

 

Komentari