• REPUBLIKA SRPSKA, VIJESTI, BIJELJINA
  • 05:46
  • 13 / 09 / 2019
ŠERANIĆ U BIJELJINI I ZVORNIKU
  • 790
  • 0

ŠERANIĆ U BIJELJINI I ZVORNIKU

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić otvoriće danas u Bijeljini Festival zdravlja i zdravog načina života.
Otvaranje dvodenvnog festivala zakazano je za 11.00 časova u hotelu "Drina", nakon čega su predviđene izjave za novinare, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske.

Učesnici na ovom sajmu zdravlja su Institut za kardiovaskularne bolesti Vojvodine iz Sremske Kamenice, Javna zdravstvena ustanova "Kuća zdravlja" iz Bijeljine, kompanija "Hemofarm", najavljeno je iz Organizacionog odbora festivala zdravlja.

Na Festivalu će učestvovati i bolnice, domovi zdravlja i ordinacije koje će posjetiocima besplatno pružati savjete za održavanje zdravlja, mjeriti pritisak i raditi analize šećera. Planirana su i akreditovana predavanja za ljekare u okviru simpozijuma "Savremeni izazovi u medicini 2019".

Šeranić će u 13.00 časova u Zvorniku razgovarati sa gradonačelnikom ovog grada Zoranom Stevanovićem.

Izjave za novinare predviđene su nakon sastanka koji će biti održan u gradskoj upravi.

Šeranić će u 14.00 časova održati radni sastanak sa direktorima domova zdravlja Zvornik, Milići, Vlasenica, Srebrenica, Bratunac, Šekovići, Bijeljina, Lopare i Ugljevik.

Na početku sastanka, koji će biti održan u zvorničkom Domu zdravlja, snimateljima i fotografima biće omogućeno snimanje kadrova i fotografisanje.

Nakon sastanka biće objavljeno saopštenje. 

IZVOR: AGENCIJE

Komentari