• VIJESTI, BIJELJINA
  • 07:22
  • 12 / 06 / 2020
TOMICA STOJANOVIĆ: MAKSIMOVIĆ NEMA MOJU PODRŠKU, KANDIDATA ĆE IZABRATI GO SDS-a
  • 2572
  • 0

TOMICA STOJANOVIĆ: MAKSIMOVIĆ NEMA MOJU PODRŠKU, KANDIDATA ĆE IZABRATI GO SDS-a

Nakon sve češćih informacija u pojedinim medijima da će Zlatko Maksimović biti kandidat SDS-a i PDP-a na predstojećim izborima za gradonačelnika Bijeljine,oglasio se Tomica Stojanović. Prvi čovjek lokalnog SDS-a je za RTV Slobomir oštro demantovao pisanje nekih portala nazvavši ih produženom rukom vlasti.

 

"O kandidatu SDS-a za gradonačelnika Bijeljine će odlučiti gradski odbor.U ovom trenutku Zlatko Maksimović nema podršku nijedne stranačke strukture, kao ni moju. Želim reći da ovu lažnu priču plasiraju niskotiražne i smiješne agencije,televizije i ultra nakaradni portali koji se nalaze pod kontrolom vladajućeg režima. Iskreno, pomalo me brine stepen njihovog šarlatanstva kada pominju da Maksimović ima moju podršku. Međutim, očigledno je da su u SNSD-u shvatili da Mićo Mićić odnedavno uživa nulto povjerenje u narodu Semberije, pa su se odlučili da imaju i drugog kandidata, zlu ne trebalo, u vidu Zlatka Maksimovića, koji i dalje egzistira na jaslama Milorada Dodika .Njegov pokušaj da se politički rehabilituje cijenim ali neka to radi preko svoje stranke.Jedino što znam i u šta sam apsolutno ubjeđen na osnovu dosadašnjeg iskustva jeste da bi u slučaju Maksimovićeve kandidature za gradonačelnika, režim na vlasti imao uz Mićića još jednog kandidata. Ne sporimo to pravo nikome,ali podvlačim da će SDS imati svog kandidata."

"Podsjećam da sam prije nekoliko dana na konferenciji za štampu u Bijeljini jasno poručio da u stranci još nismo pričali o kadrovskim riješenjima i da će to pitanje doći na red tek za 2-3 sedmice. Naš kandidat za gradonačelnika na lokalnim izborima, biće poznat polovinom jula mjeseca a javnosti će ga saopštiti predsjednik Mirko Šarović ili ja nakon što dobije povjerenje gradskog odbora. Dakle, kada iz mojih ili Šarovićevih usta čujete ime kandidata za gradočelnika Bijeljine, to će biti jedino relevantno. Sve ostalo što se pojavljuje posljednjih dana su obične medijske špekulucije. Zato informišem članstvo i simpatizere SDS-a i ostale građane Bijeljine da ne nasjedaju na neprovjerene glasine" - zaključio je Stojanović.

 

Izvor: RTV Slobomir

 

Komentari