• VIJESTI, REGION, KULTURA
  • 09:25
  • 24 / 06 / 2020
NIKOLA KOJO:NE MISLIM DA STAROST PROVEDEM U SRBIJI.ODLAZIM!
  • 950
  • 0

NIKOLA KOJO:NE MISLIM DA STAROST PROVEDEM U SRBIJI.ODLAZIM!

Ne mislim da starost provedem ovde, niti da moja deca odrastaju u jednoj ovakvoj crnoj rupi koja guta svoje ljude.

„Otkriću vam da se spremam da se iselim odavde, iako imam 52 godine, a o destinaciji još uvek ne mogu da govorim. Ne mislim da starost provedem ovde, niti da moja deca odrastaju u jednoj ovakvoj crnoj rupi koja guta svoje ljude.

Trudim se da ne plovim u govnima, nego da jurim bistre potoke kao što su festivali u Tuzli i na Bledu, važni su mi poslovi koje radim, moja porodica, najbliži prijatelji i moj mikrosvet.

Trudim se da izbegavam blato i fekalije koje su oko mene. Nažalost, to nije uvek moguće. Ali, eto, živimo u poluzatvorenom odeljenju popravnog doma. Znam da zvučim pesimistički, ali mislim da sam realni pesimista koji sagledava stvari, prema mom mišljenju, na pravi način“, rekao je glumac Nikola Kojo u razgovoru za portal Klix.ba.

Kojo smatra da građani celokupnog regiona žive u izvrnutoj stvarnosti, gde su političari zvezde koje vedre i oblače, kreirajući živote svih nas. Nastavlja i da je to moguće promeniti tako što će se svi okrenuti lepim stvarima, a njih skloniti iz života u svakom smislu, uz shvatanje da su oni samo njihovi službenici koji su kod njih na plati, toplom obroku i svemu ostalom.

 

Izvor---klix.ba

Komentari