• REPUBLIKA SRPSKA, BIJELJINA, VIJESTI, REGION
  • 11:56
  • 22 / 07 / 2020
DETALJI SUTRAŠNJE POSJETE VUČIĆA BANJA LUCI: SRBIJA ĆE SRPSKOJ DONIRATI 15 SANITETSKIH VOZILA
  • 1699
  • 0

DETALJI SUTRAŠNJE POSJETE VUČIĆA BANJA LUCI: SRBIJA ĆE SRPSKOJ DONIRATI 15 SANITETSKIH VOZILA

- Korisnici ovih vozila biće 15 manjih opština u Srpskoj. Vrijednost donacije je milion 466.000 KM - rekao je Šeranić.

Istakao je da će sama donacija podići kvalitet, kako rada službi Hitne medicinske pomoći tako i kvalitetnijeg pružanja zdravstvene zaštite, pogotovo u vrijeme pandemije virusa korona.

- Zahvalni smo na posjeti predsjednika Vučića Banjaluci i Srpskoj, iz nekoliko razloga. Ne samo zbog ove donacije nego zato što su uvijek bili uz Srpsku kada je trebalo, bilo da se radi o edukaciji naših ljekara, ili o krevetu "više" za našeg pacijenta koji je uvijek dobio mogućnost da se kvalitetno liječi u Srbiji - rekao je Šeranić.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sutra dolazi u Banjaluku, gdje će posjetiti Univerzitetski klinički centar Republike Srpske, te održi sastanak sa zvaničnicima Srpske.

- Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sutra će doći u Banjaluku, gdje bi trebalo da posjeti Univerzitetski klinički centar Republike Srpske, te održi sastanak sa zvaničnicima Srpske - potvrdio je Radovan Kovačević.

Kovačević je naveo da bi Vučić u UKC-u trebalo da uruči opremu koju je Srbija donirala.

- Planirana je i posjeta dječijem vrtiću koji je izgrađen donacijom Vlade Srbije i mjestu izgradnje Rusko-srpskog vjerskog i kulturnog centra - rekao je Kovačević.

Sastanak sa zvaničnicima Srpske biće održan u Administrativnom centru Republike Srpske.

 

Izvor: Info Bijeljina

Komentari