• VIJESTI, BIJELJINA, SPORT
  • 10:53
  • 26 / 07 / 2020
BIJELJINA: RADNIK POBIJEDIO LOZNICU REZULTATOM 2:1
  • 448
  • 0

BIJELJINA: RADNIK POBIJEDIO LOZNICU REZULTATOM 2:1

Generalka protiv Loznice nije mogla zadovoljiti trenera Slavka Petrovića, koji je mnogo više očekivao od određenih igrača, posebno od onih najiskusnijih. Bilo je mnogo grešaka, pogrešnih dodavanja, bez borbenosti, agresije, kao da su pojedinci već pomislili da su sebi obezbjedili mjesto u ekipi i da ne treba da se trude.

Dobru partiju pružio je Pavle Sušić, koji u pripremnom periodu nije dobijao veću minutažu, a veliki hendikep predstavljalo je i neigranje Nikole Popare i Saše Novakovića, koji imaju lakše povrede, ali će najvjerovatnije biti spremni za meč protiv Slobode u Tuzli.
 
- Ne mogu biti zadovoljan prikazanim, posebno određenih igrača, od kojih se očekuje da budu nosioci igre. Mnogo smo griješili, nije bilo duela na terenu, tako da to moramo popraviti. Nadam se da ćemo to do subote ispraviti i biti oni pravi na utakmici protiv Slobode, istakao je za portal Dešavanja u Bijeljini trener Radnika  Slavko Petrović.
 
U drugom poluvremenu u igru domaćeg sastava ušao je Slaviša Radović, koji je bio u potrazi za angažmanom u Njemčakoj, no najvjerovatnije ćemo ga i naredne sezone gledati u dresu Radnika.
 

Radnik će narednu sedmicu iskoristiti da se pokušaju ispraviti greške koje su uočene u prethodnom periodu, kako bi  meč na Tušnju dočekali spremno.
 

RADNIK: Kozić, Vasić, Janjić, Šubert, Koraksić, Mekić, Đurić, Bradonjić, Motika, Karić, Sušić. Igrali su još: Kačavenda, Vinski, Radović, Babić, Gogić, Huseinbašić, Mitrović, Šarić, Zukić. Trener: Slavko Petrović.

LOZNICA: Ružić, Janjuević, Spasenović, Bogićević, Stanojević, Martinović, Matić, Dražić, Vraštanović, Filipović, Komarčević. Igrali su još: Anšelković, Ilić, Šutić, Kojić, Tadić, Bogdanović, Milovanović, Sićović, Donevski, Petrović. Trener: Dragan Mićić.Izvor: desavanjaubijeljini.com

Komentari