• VIJESTI, BIJELJINA
  • 13:10
  • 31 / 07 / 2020
SABOTAŽA BIJELJINSKOG VOZIĆA
  • 2871
  • 0

SABOTAŽA BIJELJINSKOG VOZIĆA

Pompezno najavljen kao svojevrsna turistička senzacija, vozić koji saobraća na relaciji Banja Dvorovi-Bijeljina, pokvario se samo sat vremena nakon što je stavljen u funkciju.  U početku su radnici banje pokušavali da otklone kvar, ali bezuspješno. Kasnije smo ipak dobili informaciju da je ''Ćiro na gumama'' osposobljen i spreman za ukrcavanje. Podsjetimo, grad Bijeljinu i njene poreske obveznike je vozić koštao 130.000 KM.

S obzirom da se gradonačelnik Mićić hvalio da je nov i tek izašao ispod čekića, zvuči nevjerovatno da se pokvario prvi dan. Trebalo bi provjeriti dokumentaciju vozića i ustanoviti da li je možda riječ o starom, prefarbanom, sa novim dizajnom vagona ali starim motorom.

A možda je u pitanju sabotaža gradske opozicije PDP-a i SDS-a.

Istina, ne vjerujemo da je riječ o nevaljalim momcima iz SDS-a jer gradonačelnik u svakom javnom istupanju tvrdi da u Bijeljini kao opozicija egzistira samo PDP.

Mi bezuslovno vjerujemo riječima našeg gradonačelnika jer, zaboga, isti ne smije lagati i govoriti neistine. Stoga sabotaža od strane SDS-a otpada kao opcija.

Biće ipak da je Slaviša Marković.

 

 

Izvor: RTV  Slobomir

 

Komentari