• VIJESTI, BIJELJINA
  • 05:33
  • 23 / 09 / 2019
"ZP KOMERC" I MLIN "PAVLOVIĆ" NAJUSPJEŠNIJI
  • 422
  • 0

"ZP KOMERC" I MLIN "PAVLOVIĆ" NAJUSPJEŠNIJI

Bijeljinske firme "ZP komerc" i mlin "Pavlović" nagrađene su za najbolji sveukupan sajamski nastup na danas završenom Međunarodnom sajmu poljoprivrede "Interagro" u Bijeljini.
Iz oblasti poljoprivredne mehanizacije sajamska nagrada pripala je izlagaču "Agrogrup" iz Brčkog.

Slaviša Cacanović, direktor preduzeća "Grad" koje je organizator sajma, rekao je Srni da je u sadašnjim kapacitetima ova manifestacija dostigla maksimum sa rekordnih 160 izlagača.

"Namjera nam je da, po uzoru na prestižni Novosadski sajam i uz njihovu podršku, od Bijeljine napravimo sajamski grad i za to nam je potrebna organizaciona pomoć i uspostavljanje modernog master centra na sadašnjem sajmištu", ocijenio je Cacanović.

Prema njegovim riječima, o značaju sajma "Interagro" svjedoče i zvaničnici koji su učestvovali na njegovom otvaranju ili su ga posjetili tokom tri sajamska dana, među kojima su premijer Republike Srpske Radovan Višković i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Boris Pašalić.

Uz domaće izlagače najnovija dostignuća u agrobiznisu na "Interagru" su predstavili učesnici iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Mađarske, Italije, Austrije i Turske

IZVOR: AGENCIJE

Komentari