• VIJESTI, BIJELJINA
  • 13:42
  • 24 / 10 / 2020
GO SDS BIJELJINA: MIĆIĆ MORA U IZOLACIJU, NEODGOVORAN PREMA GRAĐANIMA BIJELJINE
  • 645
  • 0

GO SDS BIJELJINA: MIĆIĆ MORA U IZOLACIJU, NEODGOVORAN PREMA GRAĐANIMA BIJELJINE

GO SDS Bijeljina oglasio se saopštenjem za javnost.


I pored toga što je u više navrata bio u kontaktu sa zaraženom osobom gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić se ne pridržava mjere o obaveznoj izolaciji, poručili su iz Gradskog odbora SDS Bijeljine.

Navode da Mićić, umjesto u izolaciji, boravi na predizbornim skupovima i na taj način dovodi u opasnost zdravlje velikog broja ljudi.

„Mićić je, naime, u prethodnim danima u više navrata bio u kontaktu sa direktoricom bijeljinskog Doma zdravlja Danijelom Đukin, kojoj je test pokazao da je zaražena virusom korone. O tome svjedoče i videosnimci sjednice bijeljinskog Kriznog štaba za vanredne situacije na kojoj su zajedno prisustvovali“, navode iz GO SDS Bijeljina.

Dodaju da to nije spriječilo Mićića da nastavi organizovati i prisustvovati predizbornim skupovima.

Iz bijeljinskog SDS-a navode da isto čine i aktivisti SNSD- koji koji su Danijelom Đukin, koja je inače kandidat za odbornika SNSD-a u Bijeljini, bili u kontaktu svih prethodnih dana.

U SDS-u takođe ističu  da ni sama Danijela Đukin, kao zdravstveni radnik i član Kriznog štaba, nije smjela sebi dozvoliti da prisustvuje događajima na kojima se ne poštuju mjere obavezne distance.

Navode da je najveći apsurd u cijeloj situaciji da se Mićić i Đukin, kao članovi Kriznog štaba nisu poštovali mjera koje su donijeli,o čemu svjedoče brojne fotagrafije koje su objavili na svojim facebook profilima -stoji u saopštenju SDS-a.

 

Izvor: SDS

Komentari