• VIJESTI, BIJELJINA
  • 12:44
  • 10 / 11 / 2020
TOMICA STOJANOVIĆ: " ZBOGOM, JOVANE GAJIĆU! "
  • 594
  • 0

TOMICA STOJANOVIĆ: " ZBOGOM, JOVANE GAJIĆU! "

Izjava Jovana Gajića da sam bio prvi koji je podržavao koaliciju sa SNSD - om samo je još jedan od propalih pokušaja interesne grupe okupljene oko Miće Mića da relativiziju najveću političku izdaju ikada učinjenu u Semberiji.

Podsjećam građane Bijeljine na neoborive i lako provjerljive činjenice.Na oko mjesec dana prije potpisivanja sporazuma Milorad Dodik - Mićo Mićić u emisiji "Izazovi" BN televizije sam jasno i nedvosmisleno poručio da ostajem u SDS-u i da ne postoji nikakva mogućnost da se prodam SNSD-u. U daljim javnim nastupima sam nekoliko puta ponovio da ću se do posljednjeg trenutka zalagati da očuvam jedinstvo SDS-a. Bilo je nemoguće, jer je kod pojedinica okupljenih oko Mićine grupe prevladao lični interes i potreba da se sačuvaju životne privilegije. Postavljam otvoreno pitanje : " U kojoj partiji se danas nalazim ja , a gdje se nalaze moji dojučerašnji partijski istomišljenici " ? 

Da li je Gajić potpuno moralno oronuo pa širi bezočne laži u pokušaju da se dodvori SNSD-u,kojeg je svojevremeno nazivao "pljačkaškom crvenom falangom" koja pustoši Republiku Srpsku? Šta radiš sada sa pljačkašima Jovane Gajiću? Šta te je navelo da postaneš dio , kako si je sam nazivao , organizovane kriminalne grupe? Podsjećam te da ja SNSD nikada nisam tako nazivao ali sam SDS uvijek nosio u srcu ne pomišljajući da ulazim u bilo kakve neprincipijelne koalicije.

A na tvoju jučerašnju izjavu , srpski narod je najbolje odgovorio poslovicom , -Ako laže koza,ne laže rog.

Ovom prilikom ipak želim da javno priznam jednu grešku. Godinama sam živio u iluziji da sam okružen političkim istomišljenicima i ljudima spremnim da zarad opšteg dobra odreknu ličnih privilegija.Danas sam ponosan što sam ostao na istom putu i što se SDS očistio od srpskih Juda.

 

Zbogom,Jovane Gajiću.

 

Izvor: SDS Bijeljina

Komentari