• REPUBLIKA SRPSKA, VIJESTI, BIJELJINA, BOSNA I HERCEGOVINA
  • 09:37
  • 25 / 09 / 2019
PRED GRAĐANIMA NACRT PLANA PARCELACIJE ZA AUTO-PUT I GASOVOD
  • 1470
  • 0

PRED GRAĐANIMA NACRT PLANA PARCELACIJE ZA AUTO-PUT I GASOVOD

Građani Bijeljine imaju priliku da do 12. oktobra izvrše javni uvid u nacrt plana parcelacije za auto-put i gasovod dionice Vukosavlje-Brčko i Brčko-Rača i nacrt izvještaja o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu auto-puta i gasovoda za ove dionice.
Ovi nacrti će od 27. septembra do 12. oktobra biti izloženi na javni uvid u prostorijama Odjeljenja za prostorno uređenje Gradske uprave Bijeljina u Karađorđevoj ulici broj 4 svakim radnim danom.

Iz Gradske uprave navode da u toku održavanja javnog uvida zainterosovana lica mogu dobiti pojašnjenja predloženih planskih rješenja od predstavnika nosioca izrade plana i izvještaja, a tehničku pomoć od zaposlenih u gradskom Odjeljenju za prostorno uređenje.

Svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na objavljene nacrte u periodu trajanja javnog uvida, upisom u sveske koje će se nalaziti u prostorijama gradskog Odjeljenja za prostorno uređenje ili ih dostaviti u formi dopisa nosiocu izrade plana i izvještaja - Institutu za građevinarstvo Banjaluka.

IZVOR: AGENCIJE

Komentari