• REPUBLIKA SRPSKA, VIJESTI
  • 06:38
  • 27 / 09 / 2019
MILIĆ NOVI-STARI DIREKTOR FONDA PIO
  • 659
  • 0

MILIĆ NOVI-STARI DIREKTOR FONDA PIO

Vlada Republike Srpske ponovo je imenovala Mladena Milića na funkciju direktora Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje RS.

Objavljeno je to u “Službenom glasniku RS”, gdje je navedeno da će Milić funkciju prvog čovjeka Fonda PIO obavljati i u iduće četiri godine.

Miliću je ovo treći mandat, a Vlada Srpske imenovala ga je na mjesto direktora još 21. jula 2011. godine, a potom i 27. avgusta 2015. godine.

Milić kaže da se sa svojim saradnicima trudi i ulaže maksimalne napore kako bi sve planove i ciljeve postavljene pred njih ispunili u predviđenim rokovima.

- U prethodna dva mandata napravili smo značajan iskorak, ne samo u Fondu PIO RS, nego i u regionu, kada su u pitanju fondovi za penzijsko i invalidsko osiguranje. Veoma sam ponosan na svoje saradnike i rezultate koje smo ostvarili u prethodnom periodu - poručio je Milić.

Istakao je da mu imenovanje po treći put, odnosno reizbor imponuju i da će se truditi da sa najbližim saradnicima, ali i svim zaposlenima u Fondu PIO u potpunosti opravda ukazano povjerenje.

Osim Milića, u trci za direktora Fonda PIO RS bila su još dva kandidata, i to jedan koji je, kako saznajemo, zaposlen u Fondu, dok je drugi radnik Ministarstva uprave i lokalne samouprave RS.

 

IZVOR-GLASSRPSKE

Komentari