• VIJESTI, BIJELJINA
  • 06:14
  • 21 / 01 / 2021
PONOSNE KARTICE ČEKAJU USVAJANJE GRADSKOG BUDŽETA; PRIJAVE I DALJE OTVORENE
  • 248
  • 0

PONOSNE KARTICE ČEKAJU USVAJANJE GRADSKOG BUDŽETA; PRIJAVE I DALJE OTVORENE

OVDEInformacija o realizaciji projekta „Ponosna kartica - cijena minus za tri plus", čime bi se omogućilo porodicama sa troje ili više djece da ostvare popuste prilikom kupovine kod privrednih subjekata koji su dio ovog projekta, izazvala je veliko interesovanje građana Bijeljine.

Pravo na „ponosnu karticu", imaju sve porodice sa troje ili više djece, od kojih je najmanje jedno maloljetno, sa boravištem na teritoriji Grada Bijeljina. Prema informacijama iz Gradske uprave, trenutno je na spisku 15 kompanija koje su se odazvale pozivu da omoguće popuste za porodice sa "ponosnom karticom", ali su njihova očekivanja da će ovaj broj u narednom periodu biti veći.

Takođe navode da je interesovanje građana veliko i da su prijave i dalje otvorene. "Do sada imamo preko 558 prijavljenih porodica, odnosno 1.808 djece. Kartice će biti izrađene i podijeljene korisnicima čim se usvoji gradski budžet. Pozivamo porodice sa područja Bijeljine koje se još uvijek nisu prijavile, a ispunjavaju uslove, da to učine", poručili su iz Gradske uprave.

Prijave se mogu izvršiti na zvaničnoj viber-grupi na kojoj će biti dijeljene informacije o pogodnostima u okviru projekta „Ponosna kartica - cijena minus za tri plus". Za priključenje grupi kliknite OVDJE 

Projekat „Ponosna kartica - cijena minus za tri plus" realizuje se u saradnji Grada Bijeljina i fondacije „Za život".

Komentari