• REPUBLIKA SRPSKA, VIJESTI
  • 11:41
  • 14 / 10 / 2019
NAREDNIH DANA NATPROSJEČNO TOPLO
  • 521
  • 0

NAREDNIH DANA NATPROSJEČNO TOPLO

U Republici Srpskoj narednih dana očekuje se uglavnom sunčano vrijeme i natprosječno toplo za ovo doba godine.
Prema prognozi meteorologa, sutra će u Srpskoj biti jutro vedro uz lokalno malu oblačnost, uz maglu oko rijeka i po kotlinama, a tokom dana pretežno sunčano i toplo.

Jutarnja temperatura od šest do 12 stepeni Celzijusovih, na planinama oko tri stepena, a na najviša dnevna od 21 do 27, na planinama oko 19 stepeni.

U srijedu, 16. oktobra, ujutro se biti pretežno vedro, mjestimično oko rijeka i po pojedinim kotlima sa maglom. Tokom dana sunčano uz lokalno malu ili umjerenu oblačnost, a u Krajini prolazno i povećana oblačnost.

Jutarnja temperatura od osam do 14, na planinama oko šest stepeni. Najviša dnevna od 21 do 27, na planinama oko 18 stepeni Celzijusovih, navodi se na sajtu Republičkog hidrometerološkog zavoda.

U četvrtak, 17. oktobra, jutro će biti vedro uz umjerenu oblačnost na sjeveru zemlje, a oko rijeka ponegdje i magla. Tokom dana sunčano sa malo oblaka i malo nižom teemperaturom, ali i dalje toplo.

Jutarnja temperatura od sedam do 11, na planinama oko pet stepeni, na jugu 14. Najviša dnevna od 20 do 25, na planinama oko 17.

U petak, 18. oktobra, jutro će biti vedro uz lokalno malu oblačnost, a tokom dana sunčano i dalje toplije od prosjeka.

Jutarnja temperatura od osam do 13, na planinama oko šest stepeni. Najviša dnevna od 21 do 26, na planinama oko 17 stepeni Celzijusovih.

IZVOR: AGENCIJA

Komentari