• VIJESTI, SPORT
  • 03:53
  • 02 / 09 / 2019
MILOŠEVIĆ: BLIZU SMO DA OPET ODUSTANEMO OD BORBE ZA TITULU
  • 462
  • 0

MILOŠEVIĆ: BLIZU SMO DA OPET ODUSTANEMO OD BORBE ZA TITULU

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević nije bio nezadovoljan viđenim posle remija njegove ekipe i TSC u Bačkoj Topoli.

Partizan je "ispustio" bodove protiv lidera Superlige TSC-a remiziravši rezultatom 1:1.

Milošević je istakao da "nije zadovoljan rezultatom", ali dodao da može da bude "maksimalno zadovoljan igrom".

"Sve čestitke i mojim i momcima TSC na fenomenanoj borbi. Nismo zadovoljni rezultatom, ali za razliku od gostovanja u Kruševcu, mogu da budem maksimalno zadovoljan i igrom i zalaganjem, pogotovo posle onakvog početka (primljen gol u 25. sekundi prim. aut.) međutim, nismo imali sreće da postignemo drugi gol", kazao je Milošević posle meča.

Crno-beli su kapitulirali već posle 25 sekundi, što je, ističe proslavljeni fudbaler, uticalo na njegove fudbalere.

"Prmljeni gol je negativno uticao na nas. Mogli smo bolje da uđemo u utakmicu, bili bismo manje nervozni, a više koncentrisani. Vratili smo se, stvorili dosta šansi, praktično su to bili ziceri, imali smo pet, šest situacija jedan na jedan sa golmanom, toliko šuteva... A kad ne postignete gol iz toliko prilika ne možete očekivati da pobedite", rekao je Milošević koji je ponovo objasnio da Partizanu "nedostaje realizacija".

Na pitanje o napadačima i konstataciju da bi bilo bolje da crno-beli u napadu imaju nekoga pored Sadika i Ožegovića strateg je rekao: "Nećemo sad o tome".

Klub iz Humske već zaostaje šest koraka za lideorm TSC-om i pet za šampionom Crvenom zvezdom, pa je pitanje kako će taj bodovni minus da utiče na igrače.

"Ne znam, zaista. Jako teško. U našoj ligi svaki bod koji izgubimo nas miljama udaljava od titule, tako da posle sedam kola mislim da smo blizu da opet odustanemo od borbe za titulu".

Publika, njih oko 12.000, je u nedelju uveče bila uz crno-bele.

"Poseta će zavisiti od naših igara i borbe. Ovo je bilo fenomenalno, mislim da ih nismo razočarali i pored rezultata", zaključio je Milošević.

IZVOR: B92

Komentari