• VIJESTI, ZABAVA
  • 06:29
  • 17 / 12 / 2019
VOCAP UVODI TRI PROMJENE
  • 328
  • 0

VOCAP UVODI TRI PROMJENE

Platforma za komunikaciju Vocap svojim korisnicima, kojih ima oko 1,5 milijardi širom svijeta, posljednjim ažuriranjem nudi tri nove promjene.

Podsjetnici, pozivi na čekanju i dodatno upravljanje grupnim razgovorima su najvažnije promjene nove verzije koju je kompanija čiji je vlasnik Fejsbuk objavila prošle sedmice, javio je škotski list Daily Record.

– Podsjetnici

U skladu sa sporazumom o partnerstvu s popularnom aplikacijom Any.do postignutom prošle sedmice, Vocap sad nudi mogućnost korisnicima da kreiraju i primaju podsjetnike.

Da bi koristili ovu funkciju, korisnici trebaju imati račun na obje platforme i povezati ih. Tada mogu postavljati podsjetnike pisanjem na šta ih treba podsjetiti i definirati vremensko razdoblje.

– Poziv na čekanju

Zahvaljujući posljednjem ažuriranju korisnici će biti u mogućnosti dobiti obavijeptenje o pozivu dok su razgovarali s nekim drugim. Prethodno, aplikacija nije obavještavala korisnike o drugom pozivu.

 

Sad korisnici mogu prihvatiti ili odbaciti novi poziv koji primaju tokom drugog razgovora.

– Upravljanje grupnim razgovorima

Korisnici Vocap sada mogu kontrolisati ko će ih dodati u grupne razgovore i izbjeći da budu dodani u neželjene grupe.

Takođe, mogu izabrati između opcija ”svi, moji kontakti, moji kontakti osim…“, u skladu s postavkama privatnosti. Ostali će moći jedino poslati pozivnice za grupu, koju korisnik može prihvatiti ili odbaciti.

Osim toga, aplikacija za komuniciranje nakon posljednjeg dana ove godine neće raditi na starijim modelima pametnih telefona.

IZVOR-ANADOLIJA 

 

 

Komentari